010 261 70 23 Ik wil verhuren
Aandachtspunten verhuren

Woning verhuren bij HUURGARANT.com: Waar moet ik op letten?

Wanneer u besluit uw woning te verhuren, heeft u als eigenaar vaak het één en ander te regelen. Gelukkig hoeft u, wanneer uw woning aan HUURGARANT.com verhuurd is, zo goed als nergens meer naar om te kijken. Voor het verhuurtraject start, zijn er echter wel een aantal zaken om goed op te letten. Om het proces voorafgaande de verhuur zo eenvoudig mogelijk te maken, leest u in dit blogartikel onze aandachtspunten en voorkeuren voor de verhuur.

  • De grootte van uw woning en het aantal kamers

De grootte van uw woning en het aantal slaapkamers zijn uiteraard van invloed op de verhuurbaarheid van uw woning. Om de inzetbaarheid van de woning zo breed mogelijk te houden, is HUURGARANT.com actief met woningen vanaf twee slaapkamers. Op deze manier is de woning inzetbaar voor alleenstaanden, stelletjes en eventueel woningdelers. Wij kunnen desgewenst zorgdragen voor passende meubilering. Hierdoor garanderen wij een prettig leefklimaat voor de bewoners.

  • Het interieur van de woning

Bij voorkeur huren wij woningen in gestoffeerde en/of gemeubileerde staat. Dit houdt in dat de woning voorzien is van minimaal een vloer- en raambedekking, sanitair, keuken en indien van toepassing, meubilair. Zorg er wel voor dat wanneer u uw waardevolle spullen uit de woning zijn verwijderd.

  • Parkeren

Om aan de wensen van onze klanten te voldoen, huren wij bij voorkeur woningen welke zich binnen vijf minuten loopafstand van een gratis parkeergelegenheid bevinden.

  • Het onderhoud van de woning, wie doet wat?

Wij raden alle verhuurders aan de woning in een zo goed mogelijk onderhouden staat op te leveren. Onderhoud is namelijk makkelijk uit te voeren wanneer de woning (nog) niet bewoond is. Daarnaast voorkomt dit veel extra gedoe tijdens de verhuurperiode. Denk hierbij aan het verhelpen van lekkages, het onderhoud van de CV-ketel etc. Het is belangrijk dat de woning beschikt over een gekeurde CV-ketel of boiler.

Het klein onderhoud, zoals het repareren van een slot of het vervangen van een lamp, nemen wij als huurder voor onze rekening. Mocht er na verloop van tijd groot onderhoud aan uw woning nodig zijn, nemen wij u dit graag en in goed overleg uit handen. Zo heeft u, wanneer de woning is verhuurd, zelf weinig omkijken naar de woning.

  • Verzekeringen

Uiteraard wilt u als woningeigenaar uw bezit goed verzekeren. Om er zeker van te zijn dat u geen onnodige risico’s loopt, hebben wij eerder de belangrijkste verzekeringen op een rij gezet. Dit blogartikel kunt u hier vinden. Wij vertellen u hier onder andere alles over de verschillende verzekeringsmogelijkheden.

Wilt u uw woning verhuren bij HUURGARANT.com? Neem dan vandaag nog contact met ons op via onderstaand formulier.

Meld uw woning vrijblijvend aan