010 261 70 23 Ik wil verhuren
Heeft u een vraag of opmerking?
Kom eens langs

Coolsingel 104, 3011 AG Rotterdam

Routebeschrijving
Direct contact
010 261 70 23 info@huurgarant.com

Of gebruik het contactformulier

Veelgestelde vragen

 • Wie zijn de bewoners van mijn woning?

  HUURGARANT.com verzorgt de huisvesting voor expats en personeel van zowel nationale en internationale organisaties die tijdelijk woonruimte nodig hebben. Hierbij richten wij ons vooral op de IT- en technische sector.

  Sluiten
 • Wie heeft er contact met de bewoners?

  HUURGARANT.com is uw huurder en beheerder ineen. Dit houdt in dat wanneer de bewoners vragen of problemen hebben, zij u hier niet meer lastigvallen maar contact opnemen met HUURGARANT.com.

  Sluiten
 • Hoe vaak wordt mijn woning geïnspecteerd?

  Uw woning wordt ieder kwartaal gecontroleerd. De status van de woning wordt nagelopen en waar nodig wordt klein onderhoud uitgevoerd. Na iedere controle ontvangt u een kort verslag van de bevindingen.

  Sluiten
 • Wie regelt het onderhoud van mijn woning?

  HUURGARANT.com ontzorgt u zoveel mogelijk. Dat betekent dat wij klein onderhoud voor onze rekening nemen. Voor grotere reparaties of vervangingen nemen wij contact met u op.

  Sluiten
 • In welke staat moet de woning zijn die ik wil verhuren?

  Onze voorkeur gaat uit naar gemeubileerde woningen, voorzien van een keuken en sanitair. Meubels en verdere inrichting hoeven niet aanwezig te zijn. Wanneer dit wél het geval is, kan dit de gegarandeerde huurprijs beïnvloeden.

  Sluiten
 • Hoe zeg ik het huurcontract op?

  Bij een huurcontract voor een bepaalde tijd loopt het contract door tot aan de einddatum. Wanneer het huurcontract is overgegaan naar een onbepaalde tijd kunt u deze schriftelijk beëindigen, met in acht name van de opzegtermijn conform de huurovereenkomst.

  Sluiten

Contact opnemen

Heeft u nog geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Of heeft u een andere opmerking? Vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.