010 261 70 23 Ik wil verhuren
HUURGARANT.com

Wat levert het op

In tegenstelling tot traditionele makelaars betaalt u bij HUURGARANT.com geen courtage en beheerkosten. U verhuurt zorgeloos uw woning terwijl u maandelijks gegarandeerd de huur op uw rekening ontvangt.

HUURGARANT.com

Gegarandeerd rendement

HUURGARANT.com verzorgt de huisvesting voor expats en personeel van zowel nationale als internationale organisaties die tijdelijk woonruimte nodig hebben. Door onze lange termijn huurcontracten kunnen wij u maandelijks uw huurinkomsten garanderen, ook bij eventuele leegstand.

De gegarandeerde huurprijs wordt opgesteld op basis van de verhuurwensen en de specifieke woningeigenschappen. Denk hierbij aan de grootte van de woning, de ligging, het aantal kamers etcetera. Al deze facetten bepalen het vaste rendement dat u maandelijkse ontvangt.

Voordeel bij HUURGARANT.com

Wanneer u uw woning verhuurt aan HUURGARANT.com betaalt u geen courtage en beheerkosten. Naast de voordelen in de kosten heeft u tijdens de verhuurperiode nergens omkijken naar en kunt u zorgeloos verhuren. HUURGARANT.com huurt uw woning en garandeert u de maandelijkse huur met een vast en hoog rendement.

Bereken uw voordeel

  • Opbrengst bij een makelaar € 18.000

  • Opbrengst bij HUURGARANT.com € 24.000

  • Uw voordeel bij HUURGARANT.com € 6.000

Ja, ik wil verhuren aan HUURGARANT.com

Contact opnemen

Heeft u een vraag of een opmerking? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.