010 261 70 23 Ik wil verhuren

Veelgestelde vragen

 • Wie is HUURGARANT.com?

  HUURGARANT.com is makelaar, beheerder en huurder ineen. Een unieke formule waarmee wij u snel en kosteloos ontzorgen tijdens de verhuur van uw woning.

  Lees hier meer over onze werkwijze.

  Sluiten
 • Voor wie is HUURGARANT.nl bedoeld?

  HUURGARANT.com werkt samen met zowel beleggers als particuliere woningeigenaren. Bezit u één of meer bewoonbare woningen welke u graag wilt verhuren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Sluiten
 • Is er een minimale en maximale huurperiode?

  HUURGARANT.com huurt woningen voor minimaal een jaar tot onbepaalde tijd.

  Sluiten
 • Hoe berekent HUURGARANT.com de gegarandeerde huurprijs?

  HUURGARANT.com houdt rekening met de verhuurwensen en de specifieke woningeigenschappen. Denk hierbij aan de grootte van de woning, de ligging, het aantal kamers, de looptijd van het contract, de opzegtermijn, de borg etcetera. Al deze facetten worden meegenomen bij het bepalen van uw gegarandeerde huurprijs.

  Sluiten
 • Wanneer ontvang ik de huur op mijn rekening?

  Uw eerste maand huur plus de borg ontvangt u van HUURGARANT.com zodra de huurperiode ingaat en de sleuteloverdracht heeft plaatsgevonden. Indien wenselijk wordt de huur ter plaatse overgemaakt. Vervolgens ontvangt u gegarandeerd de maandelijkse huur op de overeengekomen datum.

  Sluiten
 • Van wie ontvangt ik de huur?

  U ontvangt de huur van HUURGARANT.com. Of de woning nou wel of niet wordt bewoond, HUURGARANT.com staat garant voor de maandelijkse uitbetaling van uw huur, zoals dit is overeengekomen in het vooraf opgestelde huurcontract.

  Sluiten
 • Wie zijn de bewoners van mijn woning?

  HUURGARANT.com verzorgt de huisvesting voor expats en personeel van zowel nationale en internationale organisaties die tijdelijk woonruimte nodig hebben. Hierbij richten wij ons vooral op de IT- en technische sector.

  Sluiten
 • Wie heeft er contact met de bewoners?

  HUURGARANT.com is uw huurder en beheerder ineen. Dit houdt in dat wanneer de bewoners vragen of problemen hebben, zij u hier niet meer lastigvallen maar contact opnemen met HUURGARANT.com.

  Sluiten
 • Hoe vaak wordt mijn woning geïnspecteerd?

  Uw woning wordt ieder kwartaal gecontroleerd. De status van de woning wordt nagelopen en waar nodig wordt klein onderhoud uitgevoerd. Na iedere controle ontvangt u een kort verslag van de bevindingen.

  Sluiten
 • Wie regelt het onderhoud van mijn woning?

  HUURGARANT.com ontzorgt u zoveel mogelijk. Dat betekent dat wij klein onderhoud voor onze rekening nemen. Voor grotere reparaties of vervangingen nemen wij contact met u op.

  Sluiten
 • In welke staat moet de woning zijn die ik wil verhuren?

  Onze voorkeur gaat uit naar gemeubileerde woningen, voorzien van een keuken en sanitair. Meubels en verdere inrichting hoeven niet aanwezig te zijn. Wanneer dit wél het geval is, kan dit de gegarandeerde huurprijs beïnvloeden.

  Sluiten
 • Hoe zeg ik het huurcontract op?

  Bij een huurcontract voor een bepaalde tijd loopt het contract door tot aan de einddatum. Wanneer het huurcontract is overgegaan naar een onbepaalde tijd kunt u deze schriftelijk beëindigen, met in acht name van de wettelijke bepalingen.

  Sluiten
Contact
Kom eens langs

K.P. van der Mandelelaan 100, 3062 MB Rotterdam

Routebeschrijving
Direct contact
010 261 70 23 info@huurgarant.com

Heeft u nog geen antwoord op uw vraag kunnen vinden? Of heeft u een andere opmerking? Vult u dan onderstaand formulier in. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.