010 261 70 23 Ik wil verhuren
verhuren via de makelaar vs. HUURGARANT.com

Verhuren via de makelaar vs. HUURGARANT.com

U wilt uw woning verhuren. Er zijn verschillende manieren om dit te doen. De meeste woningeigenaren kiezen er vaak in eerste instantie voor om direct naar de makelaar te gaan. Echter moet u in dit geval nog veel zelf regelen en kunnen de bijkomende kosten flink oplopen. Zonde, want u zou zorgeloos moeten genieten van uw rendement. Een woning verhuren aan HUURGARANT.com bespaart u veel regelwerk, omkijken naar uw belegging en geld. Lees hier de verschillen tussen het verhuren aan HUURGARANT.com in tegenstelling tot de traditionele makelaar.

Woning verhuren via de makelaar

Wanneer u overweegt om uw woning via een makelaar te gaan verhuren zijn er een aantal punten om rekening mee te houden. Zo betaalt u veel kosten in de vorm van courtage en makelaarskosten. Deze kosten worden in rekening gebracht op het moment dat u de makelaar opdracht geeft om uw woning te verhuren ondanks u er niet zeker van bent dat uw woning daadwerkelijk verhuurd wordt. Het is daarom altijd raadzaam vooraf te vergelijken of het verhuren via de makelaar wel rendabel is voor u als verhuurder.

Voorafgaand aan het huurcontract kan de makelaar een Woontoets afnemen. Dit neemt veel tijd in beslag en vergt veel regelwerk. Daarnaast ontvangt u geen inkomsten wanneer de makelaar geen geschikte huurder heeft en de woning leeg staat. U heeft dus geen gegarandeerd rendement.

Verhuren aan HUURGARANT.com

Wanneer u uw woning verhuurt aan HUURGARANT.com ontvangt u gegarandeerd elke maand uw huurinkomsten. Ook als de woning niet bewoond wordt. Daarnaast betaalt u in tegenstelling tot het verhuren bij een gewone makelaar geen courtage en makelaarskosten. Daarnaast verzorgt HUURGARANT.com het klein onderhoud aan de woning. Hierdoor kunt u zorgeloos uw woning verhuren zonder ergens naar om te kijken. Er is geen wachttijd, geen ingewikkelde procedure. U verhuurt uw woning binnen vijf werkdagen en ontvangt direct uw huur.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

📱 010 261 70 23

💻 info@huurgarant.com